2016. aug 26.

Játék az egész világ

írta: BakerSisters
Játék az egész világ

Nem tudom hogy vagytok vele, de néha az embernek szüksége van rá, hogy játszon, mert néha úgy érzi hogy játék az egész világ. Hihetetlen jó amikor felnőttkorban újra gyerek lehetsz és játszhatsz. Emlékszem nagymamám még 80 éves kor felett is imádott egy jót kanasztázni vagy passziánszozni.

Tegnap játékkal telt, ezért nem született blogbejegyzés. Igaz egyféle nagyon komoly játékkal, színházzal, magyarán pszichodrámával azon belül is szomatodrámával és családi rendszerfelállítással. Blogom nem erről szól, így akit jobban érdekel, itt megtalálja miről is szól ez: www.szeretetero.hu .

Ma megpróbálom a lemaradások egy részét pótolni, jövőhéten pedig indul az ovi, így most sok - sok dolgunk lesz, ami miatt egy picikét háttérbe szorul a blog és a játékaink, de csak picikét, ígérem napi egyszer azért jelentkezem/jelentkezünk ;)

Sziasztok! Szép napot! És játszatok ma is egy kicsit valamit :) Ha másnem a számítógépeteken a jó öreg aknakeresővel érdemes pici időt eltölteni, és máris fel lesz dobva a nap. Mert a játék fontos, a játék éltet, a játék erőt ad! :) Szeretettel, Nektek !

És persze ha szeretnétek valami szép számotokra újdonság játékot, akkor megtaláljátok az aktuális terméklista blogbejegyzésben a linket! - vagy itt a bemutatkozómat a termékekkel :)

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=8363170&am=8363170

 

img_0942.jpg

 

Szólj hozzá

eladó baba mama várandósság fajáték csörgő fakocka babajáték Barbie Auto Baba Puzzle használt játék eladó játék eladó használt játék fa építő