2016. aug 30.

Indul az ovi

írta: BakerSisters
Indul az ovi

Kedves anyatársak, hát kezdődik, indul az ovi. Ezért aztán gondolom jelenleg Ti is elfoglalva, mi is nyakig behavazva. Oviszsák, ovisjel, sulis cuccok, ..... kifogyhatatlan a lista.

Az én kicsi cipócskáim közül az egyikük nagy lépést tesz, elindul az ovi. Anya meg csomagol, beszerez , cserél. A gyerek nőtt, nem kicsit , így aztán se cipő se ruha. Bújom én is anyatársaim eladó cuccait és gyertek Ti is bújjátok a miénket, aztán cserélünk, nekem kéne egy - két ruha cipő, így aztán eladunk egy rakat babaholmit, hogy teljen rá :) Ha Te most várod gyönyörűségedet, akkor garantálom hogy nálunk találsz mindenféle szépet és jót számára (bundazsák, kisruha 50-56 - os rucikák, meg vannak még - oh Istenem - 62 - esek is. Jaaj, tudod milyen édesek ezek a pici ruhák? :) Csak nem férsz tőlük el , pedig imádtad rajtuk. Kinőtték, egy - és két perc alatt. Szomorúság ez egy anyai szívnek, és öröm is egyben. Az egész ilyen, és így tellik, leírhatatlan. De hisz tudod , hisz Te is szülő vagy :)

Választékunkba most még inkább játékok vannak , de sok - sok babás dolgot is megtaláltok, illetve van takaró is, hálózsák is..s.tb.

Gyertek nézzetek körül. Lesz töltés majd, jövőhéten. Gyertek - gyertek :) több mint 200 pozitív értékeléssel a hátam megett higgyétek el, azt veszitek ami le van írva eladó terméknek :)

Szeretettel nektek , hogy könnyebbek és olcsóbbak legyenek a mindennapok.

100_9456.JPG

 

Szólj hozzá

baba ovi eladó babagondozás baba mama fajáték kreatív játék babajáték Baba ovisjel Barbie baba Simba baba használt játék eladó játék eladó használt játék Zapf baba Zapf Creation