2017. ápr 23.

A BS Játék és Ruházat célkitűzései, miért szavazzatok ránk ;)

írta: BakerSisters
A BS Játék és Ruházat célkitűzései, miért szavazzatok ránk ;)

Kedves Vásárlóink, Követőink!

 

Továbbra is az a cél, hogy jó áron minőségi babaholmit, játékot vásárolhassatok a BS Játék Óbudától. :)

 

Fontosnak tartjuk, hogy csökkentsük mind az édesanyák és édesapák, mind földünk terheit. Hiszem, hogy ha használt termékeket vásárolunk azzal hozzájárulhatunk az újrahasznosítás egy bizonyos formájához.

 

Mi édesanyák tudjuk, hogy milyen gyorsan nőnek gyermekeink. Egy-egy ruhácska használhatósága egyáltalán nem romlik le azáltal, hogy gyermekünk 2-3 x viselte, majd kinőtte. Ezt követően pedig akár 5-6 gyerkőc is viselheti ugyanazt a ruhát egészen addig míg állapotára való tekintettel újra nem hasznosul.

 

Mi édesanyák tudjuk, hogy ha mindent meg tudunk venni a gyermeknek kevesebb pénzből, akkor több időnk marad a gyermekeinkkel való játékra és ezáltal gyermekeink is jobban járnak, hiszen örömmel társasozhatunk, kirándulhatunk velük a helyett, hogy a pénzért küzdenénk, túlórát vállalva, elvonva az időt a családunktól.

 

Csak az tudja, milyen érték egy használt játék vagy használt ruha, akinek gyermeke van, aki napi szinten küzd a megélhetésért, azért hogy mindent megadhasson.

 

Példaként említem, hogy az első években sok mindenre van szükség, ami azt követően is jól használható marad , ha már nincs rá szükségünk. A kiságy, a légzésfigyelő, az anyatej lefejéséhez, tároláshoz szükséges kellékek, a mellszívó, a kézi ultrahang, a kiskád, a fürdető eszközök, az etetéshez, hozzátápláláshoz szükséges eszközök, mérleg...stb.

 

Nem minden anyának adatik meg hogy a gyermekét pl. anyatejjel táplálhassa. Egy doboz tápszer pedig 5000 Ft – ba kerül, még orvosi receptel is. Egy hétre való ruha egy picinek azaz 7 db új ruha body vagy rugi újonan akár 15.000 Ft – ba is kerülhet. Akinek nincs gyermeke annak fogalma nincs arról, hogy mennyibe kerül tisztességgel ellátni egy gyermeket.

Nyilván nem a pénzről kéne szóljon, de attól még azt a gyermeket öltöztetni, etetni, szállítani...stb. kell. A csodálatos szeretettel pedig nem lakik jól a kicsi gyomra. Az sajnos kevés…

 

Jelenleg a gyes összege kb. nettó 26.000 forint. Ezért nem mindegy hogy mi mennyibe kerül.

 

Egy társasjáték , egy baba , egy autó nem romlik el attól, hogy egy gyermek már játszott vele. A babajátékok sem esnek szét. Miért ne élvezhetné őket újra és újra egy másik gyermek? Ezáltal a földet is megkímélve attól, hogy új termékek gyártásával felesleges szennyeződéseket okozzunk.

 

Jelenlegi célkitűzésem a fentiek keveréke a környezet és a szülők megkímélése, ezért kérlek, ha egyetértesz soraimmal szavazz rám.

 

46 - os számú versenyzők vagyunk, az alábbi linken tudtok szavazni: (kattintás a képre)

 

101_0164.JPG

http://evanyavallalata.hu/szavazas-2017/#46

 

Köszönjük ha a szavazatoddal támogatod további munkánkat!

 

Termékeink közel 400 játék és ruházati cikk itt érhető el:

 

 

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Sutemeny78

Szólj hozzá

játék szavazás eladó eladás babagondozás várandósság használtjáték babázás baba-mama Baba használt játék eladó használt játék bakersisters bakersistersjatek Év Anyavállalata Bakersisters