2017. ápr 30.

Boszorkányos ajánlataink :)

írta: BakerSisters
Boszorkányos ajánlataink :)

Boszorkányos ajánlataink következnek, egy kis gondűzés és télűzés BS Játék módra! :)

Szeretettel köszöntelek kedves olvasó! Ez itt a BS játék Óbuda egyéni vállalkozás használt játék és ruházati cikk kereskedés blogoldala, ahol az eladó termékek kicsit életre kelnek és bemutatkoznak nektek.

Sokszor szülőként nehéz a választás, hogy a gyerekek minek is örülnek. Amikor a boltban állunk a többezernyi kínálat előtt, akkor a legjobbat szeretnénk választani. Sok fórumon olvasom, látom, hogy tanácstalanul állunk egy meghatározott összegkerettel a kezünkben , hogy a lehető legjobbat választhassuk csemeténknek. Blogommal ebben szeretnék segíteni. Melyik korban mi lehet a jó az izgalmas, ami megérheti az árát!

Az itt bemutatott játékokról mondunk jót és rosszat is, véleményt , és elmesélem az én két kis kicsi tesztelőm mit szólt hozzá. Egyujjal tologatta, vagy aktívan használta :)

így remélem nektek könnyebb lesz majd a választás. !

Kreatív játékaink :)

Tudjuk, hogy alapvetően sokmindenből lehet csodát kihozni. De azért mi örülünk, hogy feltalálták a ceruzát, tollat, zsírkrétát, lett papír vagy festékanyagok.

A gyerekek a természet kincseiből is remekműveket készíthetnek. Mi is készítünk levélből és ágakból képeket, építünk hajót, ágakból tutajt vagy éppen házikót. Kavicsokból építményeket, De azért egy két mesterséges dolgot még hozzávehetünk, mert  néha kell még egy kis ragasztó, matrica, zsírkréta, toll, néha jól jön a rajztábla, a szinező, kifestő , ékszerdobozkészítéshez sablon, stb.

 20170428_091337.jpg

 

Szólj hozzá

játék baba babagondozás babydream márkás babajáték használtjáték babázás baba-mama Baba bakersisters BS játék