2016. aug 17.

A péklányok azaz Bakersisters

írta: BakerSisters
A péklányok azaz Bakersisters

Két lánnyal az élet csupa derű, mondta anyuka, olyan annapetyastílben majd bevágta a szekrényajtót mérgében amit megint valamelyik nyitva hagyott. Mert hogy az élet nem mese habbal, pláne nem gyerekkel, pláne nem kettővel. Több meg nem lesz, tehát annapetyastíl marad , és nem lesz annapetyageristill. 

Gyerekkel az élet ugyanis csupa öröm, báj, és baromi sok kihívás. Volt már egy blogom - gondoltam megváltom a világot, én leszek a szuperanya, csupa szépet , jót , ötleteset és kreatívat írtam bele arról, hogy mennyi mindent lehet csinálni a gyerekkel. Feladtam. Na jó nem úgy :) hiszen tele vagyok lelkesedéssel és ötletekkel továbbra is, csak nem a gyerekekkel. Illetve nem úgy.

Az én drága bakersistereim ugyanis teljesen másképpen játszák a kitalált játékokat, nem éppen annapetyastílben. Azért a sok hivatkozás annapetire , merthogy apával mi is ezt a jó öreg mesét olvassuk a gyerekeknek. Persze minden sor után megy a nevetés és az átírás, nem azért mert a könyv ne lenne jó, hanem azért mert a valóság kicsit más. Persze született egy kötet amiben nem minden fenékig tejfel, de ha már átírunk és ha már mese, és mi nagyon szeressük a meséket, meg a játékokat, akkor hát átírunk egy két mesét, és jól érezzük magunkat. Ez a mi annapetink vagyis inkább bakersistersünk.

És hogy mit is csinálnak pontosan a bakersisterek?

Elmondom és megsúgom :) Értékmentő értékteremtők vagyunk.

Szeretünk sütni , főzni, végül is ez a nevünk, de ez egy dolog. Szeretünk kreatívkodni , ez meg megint egy másik dolog. Kinőjük a ruháinkat ez a hardmaik (apa szerint ez elég lenne ha csak a gyerekekre vonatkozna, anyára mondjuk nem.) ;) de hát az élet ilyen.

És ami a legfontosabb, hogy miért is értékmentő értékteremtő?

Hát mert...... (szokta mondani a nagyobbik)

Mert szeretjük  a játékokat, imádunk játszani, és elszomorodunk ha egy játék csak ott áll, porosodik , koszosodik, elromlik vagy elvész egy darabja.

Ezért aztán mi bakersisterek sokat sütünk - főzünk és játékokat vásárolunk , olyanokat amiket mások "elhagytak" "meguntak" "kinőttek" . Aztán mi visszavarázsoljuk az ő értéküket , megszépítjük, megmosdadjuk, babusgatjuk, összerakjuk, játszunk velük és kihirdetjük őket hogy rátaláljon új gazdájuk aki örömmel és boldogan játszik velük.

Ha érdekelnek legújabb megmentett, különleges gyönyörűségeink, látogasd meg aukciós portálunk:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob=2&obd=1&p=2&us=Sutemeny78

 És ezek lennénk mi ;) bocsánat, egy kicsit régi a felvétel, tavaly télen készült ;)

hoemberek.jpg

 

Szólj hozzá