2016. aug 21.

Babagondozási kellék eladó! Vegyed - vigyed!

írta: BakerSisters
Babagondozási kellék eladó! Vegyed - vigyed!

Alakulunk. Nemrég költöztünk, CSOKkosodtunk, szaporodtunk és mindeközben kinőljük a dolgainkat, főleg a babadolgokat , ezért aztán ha van kedves kismama olvasóm, aki még nem szerezte be az összes szükséges holmit a gyönyörűséges babázás első egy - két évéhez akkor Neked is ajánlom bátran aukcióimat.

Hisztis és igényes anyuka vagyok. Előbbi apának utóbbi nekem szokott fájni ;)

Szóval eladásra kínálom és elég sok érdeklődő is akad, de olcsón kikiáltási áron akár azonnal lecsaphatsz egy Avent mellszívóra, egy tejtároló poharas cuccra, hamarosan pedig érkezik egy kiskád, kifogó (gyönyörű új, csak kibontottuk a csomagolást) babajátékok (Fisher Price is! Chicco is) , vagány gyümölcsetető cumi...stb.

Képek folyamatosan, aukciók folyamatosan, bejegyzések ahogy az idő engedi!

És a kínálatról egy - két kép, George macis rongyi (imádalom volt) és Micimackós rongyi (ő is) csak aztán mindig jön valami igazgalmasabb :) és egy nagyon szép takaró egy anya kedvence fiatalembernek (vagy apu legcsodálatosabb fiának)

100_9165.JPG

101_0145.JPG

100_9456.JPG

101_0164.JPG

101_0195.JPG

 Minderre licitálni itt tudtok:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Sutemeny78&ob=5

Másoljátok a böngészőbe és látjátok is . :)

 

Szólj hozzá

terhesség kismama baba mérleg bili anyuka pléd mellszívó babagondozás baba mama várandósság kiskád Avent mellszívó Avent Tejtárolás kifogó wcszűkítő rongyi